Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Σεμινάριο για την ασφάλεια τροφίμων

Την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 1.30-4.00 μ.μ. στο Γραφείου του Προέδρου του Μπρονξ, Ruben Diaz Jr. (851 Grand Concourse, Veterans' Memorial Hall, Bronx, New York, 10451) προγραμματίζεται να λάβει χώρα σεμινάριο με αντικείμενο την ασφάλεια των τροφίμων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης, εστιάτορες, ενώ σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση των ενδιαφερομένων για το πώς μπορούν να αποκτήσουν το πρώτης τάξεως βαθμό ("A") στις επιχειρήσεις τους, η ενημέρωση τους για το πώς μπορούν να διορθώσουν επανειλημμένες παραβιάσεις στο εστιατόριό τους, βάσει σχετικής αναφοράς ελέγχου του ιστορικού τους, αλλά και να θέσουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι τα δικά τους ερωτήματα και να λάβουν υποστήριξη από το προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας του Δήμου Νέας Υόρκης σε σχέση με τη βελτίωση πρακτικών ασφάλειας τροφίμων στο εστιατόριό τους.

Ο Πρώτης τάξεως βαθμός, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση για το συγκεκριμένο σεμινάριο, σημαίνει περισσότερες επιχειρήσεις, λιγότερα πρόστιμα και λιγότερους σε συχνότητα ελέγχους.

Εγγραφές για συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να γίνουν στην ακόλουθη ιστοσελίδα: www.surveymonkey.com/r/FSE_Events

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, -ες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 646-632-6001 και μέσω e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.