Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Με... Τάκη, Άκη και τρόπαια (Video)

Μια "ερυθρόλευκη"... εξέδρα έστησαν οι "τρελαμένοι" ομογενείς οπαδοί του Ολυμπιακού στην Αστόρια, με αφορμή την έκθεση φετινών τροπαίων στα γραφεία του Συνδέσμου, αλλά και τις αφίξεις προσκεκλημένων από την Ελλάδα, για την ετήσια χοροεσπερίδα τους.

Μετά από συνεχόμενα χρόνια κατά την οποία οι φίλαθλοι έρχονταν σε επαφή με πρώην ή νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, φέτος το προεδρείο του Συνδέσμου αποφάσισε να φέρει στη Νέα Υόρκη κάποια επώνυμα πρόσωπα από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού: Τους Τάκη Τσουκαλά και Άκη Βαρδαλάκη, οι οποίοι έχουν φανατικούς φίλους και... εχθρούς (και) λόγω της τηλεοπτικής δραστηριότητάς τους στην γνωστή εκπομπή "Άντε Γεια", όπου επιχειρηματολογούν και συζητούν - αν δεν... εκνευριστούν και πουν "άντε γεια" - με τηλεθεατές για τα δρώμενα στον Ολυμπιακό.

"Χαιρόμουν που θα έρθω αλλά η χαρά μου έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν αντιλήφθηκα τι γίνεται εδώ και τι αγάπη υπάρχει για τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Άκης Βαρδαλάκης, που ήρθε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, ένας από τους "μόνιμους" παρεβρισκόμενους στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού Ν.Υ. - στον οποίο μάλιστα είναι και μέλος - είναι ο δημοσιογράφος του Action24 και γνωστός για τα "ερυθρόλευκα" αισθήματά του, Φώτης Ρουμελιώτης.

"Νοιώθω σαν να έρχομαι σε ένα μέρος που είναι δικοί μου.  Αισθάνομαι ότι αυτά τα παιδιά είναι φίλοι και κομμάτι της ζωής μου, ίσως καλύτερα και από συγγενείς μου.  Η εικόνα ταξιδεύει και πάντα μεταφέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται στη Νέα Υόρκη", τόνισε ο Φώτης Ρουμελιώτης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θεόδωρος Μενής, αναφέρθηκε στην φετινή επιλογή που έγινε για τα τρόπαια που θα φιλοξενηθούν στον χώρο.

"Φέραμε μια σπάνια κούπα, αυτήν του Ευρωπαϊκού Πόλο Γυναικών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.  Θα φέρναμε και του Πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς είχε φθορές.  Αποφασίσαμε να φέρουμε την χοροεσπερίδα ξανά στην Αστόρια και το "Μπρούσκο", και περιμένουμε τον κόσμο".

Από το ραντεβού με τους δημοσιογράφους απουσίασε ο Τάκης Τσουκαλάς, ο οποίος όμως θα είναι κανονικά παρών στην χοροεσπερίδα.