Log in
A+ A A-

Πέθανε o Κρις Κορνέλ των Soundgarden

Πέθανε στο Ντιτρόιτ σε ηλικία 52 ετών ο αμερικανός τραγουδιστής Κρις Κορνέλ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, επικαλούμενο εκπρόσωπό του. Ο Κορνέλ ήταν γνωστός από το συγκρότημά του Soundgarden και μετέπειτα των Audioslave. Ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη και πατέρας δύο παιδιών.

Μιλώντας στο Associated Press, ο Brian Bumbery είπε πως ο Κορνέλ πέθανε το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ. Ο ίδιος χαρακτήρισε το θάνατο του τραγουδιστή «αναπάντεχο και ξαφνικό» και είπε πως η σύζυγος του Κορνέλ Βίκυ Καραγιάννη, και η οικογένειά του είναι σοκαρισμένοι. Στην ίδια ανακοίνωση, ο Bumbery είπε πως η οικογένεια του τραγουδιστή θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να καθορίσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ παρακαλούν τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά τους στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Ο Κορνέλ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα στις αρχές του Απριλίου, όπου και παραθέρισε στη Μύκονο με την οικογένειά του και την Άννα Βίσση, η οποία είναι νονά του μικρότερου γιου του, του 6χρονου Christopher.

thetoc.gr