Log in
A+ A A-

Σημαντική αύξηση των Αμερικανών επισκεπτών στην Ελλάδα

Την αύξηση της ροής των Αμερικανών επισκεπτών στην Ελλάδα για το 2017 επιβεβαίωσε ο Managing Director του τουριστικού πρακτορείου "Hellenic Holidays" στη Νέα Υόρκη, Πέτρος Ζήσιμος, σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα etravelnews.

Ο κ. Ζήσιμος τόνισε πως τα δεδομένα είναι καλά και για νέα αύξηση το 2018, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο καθιέρωσης της Ελλάδας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά νέα. Η ροή Αμερικανών επισκεπτών έχει αυξηθεί και το 2017, ενώ αναμένουμε το 2018 να εξελιχθεί ακόμα ανοδικότερα. Αναγνωρίζουμε τη συνεχή προσπάθεια του Υπουργείου Τουρισμού για προβολή και αναβάθμιση των υποδομών μέσω είτε επενδύσεων ή προβολής της Ελλάδας ως 365 ημέρες προορισμού. Mια από τις νέες τουριστικές προτάσεις μας αφορά στο να ανακαλύψουν οι επισκέπτες μας την Ελλάδα το Χειμώνα, τα μοναδικά Μετέωρα, την Κέρκυρα τα Ζαγοροχώρια. Προωθούμε από το Κέντρο της Νέας Υόρκης την Times Square, τα Χριστούγεννα στην καρδιά της Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Ζήσιμος.

Επιπλέον, θετικές προβλέψεις για την πορεία του Ελληνικού Τουρισμού, περιέχονται στο υπό δημοσίευση annual report της τουριστικής πλατφόρμας VIRTUOSO, που κάνουν λόγο για αύξηση της τουριστικής κίνησης από Αμερική προς Ελλάδα κατά 10%.