Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Επίσημος υποψήφιος για την περιφέρεια Μακεδονίας ο βουλευτής και πρώην προπονητής μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης

  • Written by 

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Μάλιστα σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

"Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά "τείχη", όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί." 

Ερωτηματικό η στάση του νυν Περιφερειάρχη Τζιτζικώστα

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ιωαννίδη έρχεται μια μέρα μετά από εκείνη του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αποστόλου Τζιττζικώστα. Σημειώνεται ότι η ΝΔ είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα για την Κεντρική Μακεδονία, καθώς προωθούσε για την περιφέρεια, αυτή τον κ. Ιωαννίδη.

Ωστόσο, την Πέμπτη, ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητά του την περιφέρεια, προκαλώντας εκνευρισμό στη Συγγρού. Φημολογείται ότι ο γραμματέας της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας, κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να μην ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ από τη Συγγρού του πρότειναν να διεκδικήσει τον Δήμο της Θεσσαλονίκης. Για λόγους οι οποίοι είναι άγνωστοι προς το παρόν, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αρνήθηκε την πρόταση και αποφάσισε είναι αντάρτης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.