Log in
A+ A A-

Στην Ελλάδα ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, προκαλώντας νέα αντίδραση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

"Δυόμιση χρόνια μετά την συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού στις Κάννες, ο κ. Γιουνκέρ έρχεται στην Ελλάδα να στηρίξει τον κ. Σαμαρά", σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον συνυποψήφιο του Αλέξη Τσίπρα, η οποία "άναψε" περισσότερο μετά το πρόσφατο ευρω-ντημπέητ.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα, ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, επισκέφθηκε τα έργα επέκτασης του Μετρό στον Πειραιά, υπο τη συνοδεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.  Στην συνέχεια, μετέβη στην έδρα της Frontex και συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και τον Υπουργό Ναυτιλίας Μιχάλη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να ενημερωθεί για τους τρόπους και την αποτελεσματικοτητα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού.

Το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) ο κ. Γιουνκέρ συνέφαγε με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ τελευταίος του σταθμός θα είναι το Ίδρυμα Ωνάση, όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.