Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Δραπέτευσε βαρυποινίτης στο Μίσιγκαν

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Μίσιγκαν για τον εντοπισμό ενός βαρυποινίτη, ο οποίος κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές της πόλης Ionian.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Michael David Elliot, 40 ετών, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια για ισάριθμες ανθρωποκτονίες, βρήκε τρόπο να παραβιάσει την περίφραξη των φυλακών και να διαφύγει από το σωφρονιστικό ίδρυμα.  Στην προσπάθειά του να διαφύγει, εξανάγκασε μια γυναίκα οδηγό - με την απειλή ψαλιδιού - να τον πάρει με το αυτοκίνητό της και να τον μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο μακριά από την πόλη.
 
Έχοντας διανύσει μια ιδιαίτερα μακρινή απόσταση, η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να βγει από το αυτοκίνητο προκειμένου να βάλει βενζίνη, καθώς το ρεζερβουάρ του οχήματος άδειαζε.  Όμως, δεν επέστρεψε, αλλά κλειδώθηκε μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων και ειδοποίησε την Αστυνομία.  Όταν ο δραπέτης κατάλαβε τι είχε συμβεί, δεν έχασε χρόνο και, αφού έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητο, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη και εφιστά την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής σε περίπτωση που συναντήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο (σ.σ. ένα Jeep Liberty, μοντέλο του 2004).