Log in
A+ A A-

Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ για πρόταση επιστροφής στον Γιώργο Καραγκούνη

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική Ομάδα από άλλο πόστο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στο NovaSportFm.

 

"Από τη Βραζιλία όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την Εθνική του έκανα πρόταση πως όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα υπάρχει μια θέση. Αυτό το ξανασυζητήσαμε με τον Γιώργο στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και του είπα ότι η πρόταση ισχύει. Αυτό δεν το σκέφτηκε, ούτε το ζήτησε ο κ.Ρανιέρι.", τόνισε ο κ. Σαρρής.

Σε ό,τι αφορά στον ρόλο που θα αναλάβει ο Γιώργος Καραγκούνης, ο κ. Σαρρής τόνισε ότι δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με τις θέσεις που άφησαν κενές ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας.

"Δεν έχει καμία σχέση με τον κ.Φύσσα και τον κ. Βόκολο. Ο ρόλος του Γιώργου θα καθοριστεί όταν μας πει το «ναι». Έχουμε κάνει μια πρόταση για ένα πόστο αλλά επιτρέψτε μου να το κρατήσω μυστικό. Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος δεν βρει πρόταση που θα τον ικανοποιεί πιστεύω ότι θα είναι θετική η απάντησή του".

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καραγκούνης, μετά το "ναυάγιο" της επιστροφής στον Παναθηναϊκό, δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, αν και το όνομά του είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφική διορία για τους ελεύθερους παίκτες εκπνέει την Δευτέρα και δεν αποκλείεται ο πρώην διεθνής μέσος να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, εφόσον τελικά δεν καταλήξει σε κάποια ομάδα.