Log in
A+ A A-

Εθνική Ελλάδος: Πλησιάζει ο Μαρκαριάν

Το όνομα του Σέρχιο Μαρκαριάν ακούγεται έντονα για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, με τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου να θέλουν τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι ο επικρατέστερος για την διαδοχή του Κλάουντιο Ρανιέρι.

 

Είναι ο άνθρωπος που έπαιρνε τον Παναθηναϊκό από τον... πάτο και τον έβαζε ξανά στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.  Κατά πολλούς, ο άνθρωπος που ξέρει να αφυπνίζει μια ομάδα από την λήθη και το ντεφορμάρισμα!  Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρχιο Μαρκαριάν μοιάζει να έχει το πακέτο που επιζητά την δεδομένη χρονική στιγμή η Εθνική: Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχει εργαστεί για χρόνια σε εθνική ομάδα και, το κυριότερο, τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιώργου Καραγκούνη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο Μαρκαριάν να αφιχθεί στην Ελλάδα και να συζητήσει τις λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας, η οποία ίσως δώσει μια διαφορετική ώθηση στην γαλανόλευκη, στην προσπάθειά της να πετύχει την δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη ανατροπή, πλησιάζοντας τα πλέι - οφ του Euro 2016.

Πάντως, ακόμη κι αν συμφωνήσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν, είναι άγνωστο εάν η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί άμεσα ή θα καθήσει στον πάγκο της Εθνικής από το καλοκαίρι.