Log in
A+ A A-

Κοντά στους Κεφαλονίτες η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου

Αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου θα επισκεφθεί το νησί της Κεφαλονιάς μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους πληγέντες, όπως έγινε γνωστό από τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Καραγκούνη.

Ειδικότερα, ο "τυπάρας" ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλγηνίας και Ιθάκης, Βαγγέλη Μαζαράκη, μεταφέροντας το μήνυμα συμπαράστασης τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του.  Στην συνέχεια τόνισε πως, εκτός από την επίσκεψη των διεθνών, θα γίνει οργανωμένη προσπάθεια και από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, προκειμένου η φήμη του νησιού ως τουριστικού προορισμού να μην πληγεί από το σοβαρό συμβάν.

"Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων", ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος έχει καταγωγή από την ευρύτερη Δ. Ελλάδα (σ.σ. Νομός Ηλείας)